Finansowanie2018-08-03T16:20:36+00:00

Finanse

Opiekunki z Polski chętnie podejmują pracę w Niemczech. Rodziny niemieckie są bardzo zadowolone z pracy polskich kobiet, które łatwo nawiązują dobre relacje z rodziną jak i podopiecznym. Posiadają odpowiednie doświadczenie, znają język niemiecki przynajmniej w stopniu komunikatywnym, nierzadko posiadają prawo jazdy kategorii B.

Opiekunki z Polski podpisują niemiecką umowę o pracę z rodziną niemiecką. Przykład możliwych zarobków oraz równocześnie kosztów jakie ponosi rodzina niemiecka jako pracodawca, związanych z zatrudnieniem opiekunki z Polski, znajdą państwo ….TUTAJ

Panie zostawiają w Polsce nie rzadko swoją rodzinę, w tym dzieci, czasem małoletnie, lub uczące się. Co może fundacja niemiecka zaproponować tym paniom? Kliknij ….TUTAJ

Wiele pań jest na emeryturze/rencie i nie wiedzą czy w tej sytuacji mogą podjąć pracę, aby nie utracić posiadanych świadczeń w Polsce. W razie takich wątpliwości proszę kliknąć ….TUTAJ